dinsdag 3 september 2013

Heftige zomer!

Gegroet!

Waarom hier alweer een tijdje niets nieuws te lezen was? Heel simpel de gehele directie was compleet begraven door een bak WERK. Werk? Jazeker, werk.


Jeroen stond met zijn Lafaard Kapitein voorstelling op Theaterfestival Boulevard en Mathijs had voor hetzelfde festival een voorstelling gemaakt met de naam Allemaal Winnaars. In totaal hebben ze zo'n 6200 man in hun twee tentjes mogen ontvangen binnen 11 dagen.
Daarnaast was Mathijs ook nog te vinden op Lowlands met weer een andere voorstelling: Waar beren drinken. Een muzikale vertelling die Mathijs samen met schrijver Joubert Pignon in elkaar heeft gezet. Deze voorstelling is overigens ook de rest van het jaar nog op verschillende plekken te zien, checkt u www.mathijsleeuwis.nl maar even. En ga dan ook meteen even naar www.jeroenkant.nl daar kunt u dan ook zien dat Jeroen dit jaar op Into the Great Wide Open mag spelen! We gaan lekker.

Om de agenda dan nog even extra vol te duwen is Mathijs momenteel zijn nieuwe album aan het opnemen en zijn we druk bezig met de tweede release van Bastaard Platen. En nee, dat is niet het nieuwe album van Mathijs!


Snel meer, maar eerst: AAN HET WERK!


Goede groet,


M & J

Bastaard Platen v.of.